torstai 7. heinäkuuta 2011

Harjoitus # 1

Tervetuloa mukaan, hyvä ja valistunut lukija!

Hyvän elämän haaste on nyt ensimmäisessä osassaan. Ensimmäinen harjoitus luo pohjan tuleville yhdeksälle kysymykselle. Ne julkaistaan tällä sivustolla heinäkuun 2011 aikana.

Kysymykset ilmestyvät sivuille kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Voit osallistua haasteeseen sitä mukaa kuin kysymykset ilmestyvät, tai tehdä koko haasteen kerralla myöhemmin. Tällöin kannattaa varata reilusti aikaa.

Voit innostaa mukaan myös läheisiäsi. Filosofinen vastaanotto Zenon toive on, että jokainen työikäinen suomalainen eläisi hyvää elämää. Se tarkoittaa, pähkinänkuoressa, tasapainoista ja koko olemuksella elettyä elämää, joka perustuu järkeviin, kestäviin ja syviin arvoihin. Hyvästä elämästä löydät lisää tietoa filosofinen vastaanotto Zenon sivuilta.



Ensimmäinen harjoitustehtävä on:

1.) Pohdi, miten voisit parantaa omaa elämääsi. Millä elämänalueella haluisit parantaa elämänlaatuasi? Onko elämässäsi toistuvia kaavoja, teemoja tai kuvioita, jotka vievät energiaasi, turhauttavat sinua, aiheuttavat ahdistusta tai stressiä? Valitse näistä yksi asia, johon haluat tehdä pysyvän, kestävän muutoksen, ja kuvaile siihen liittyvää ongelmaa, toivetta tai tavoitetta.


Seuraava kysymys julkaistaan perjantaina 8. heinäkuuta.

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti mukana :)

    http://sporttiblogi.blogit.fi/hyvan-elaman-haaste/

    -Merja-

    VastaaPoista
  2. Mikä hyvä Anonyymi lukija! Tälläistä lisää! Esimerkkiä ottamaan Merjasta!

    VastaaPoista
  3. Hei,
    olen satunnaisesti lukenut blogiasi. Mukana ollaan haasteessa :) On vaan niin paljon kaikkee "sitten joskus" -haaveita.. Nyt saa ees jonkun toteutumaan, kun alkaa seuraamaan tätä haastetta.

    t.Santsi

    VastaaPoista
  4. Moi Santsi,

    Oikein hyvä ja hatunnosto sinulle! Oikein hyvä kuulla, että prosessi auttaa sinua toteuttamaan haaveesi. Uskon sinuun - usko tai älä - sataprosenttisesti! Pysy mukana ja anna kuulua itsestäsi myöhemminkin.

    VastaaPoista